Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Tak nam zabili prezidenta...byvaleho...policajneho

A já zase mám rád lidi, kteří si neumí ani přečíst na co odpovídají.

Klamstvo c.1. Smer chce vysetrit jeho smrt (klasicke nahananie politickych bodov), nie jeho potencionalne trestne ciny, pretoze tie sa udiali za ich vlady a bol to ich nominant. Jeho smrtou bolo trestne stihanie zastavane a nic sa uz vysetrovat nebude.

Platí pouze v případě, že by je spáchal. Zatím odsouzen nebyl. Pokud byl obviněn neoprávněně, tak naopak vláda potřebuje zamést a ukončit vyšetřování. To, že chce SMĚR vyšetřit jeho smrt a ne uzavřít jako sebevraždu však svědčí o tom, že právě SMĚR nemá prsty ve vraždě. To by se jim verze o sebevraždě hodila a měly by klid. Naopak vláda se podivně cuká, vydává různé verze, na nátlak vytvořila komisi, kde všechny zavazuje aboslutní mlčenlivostí s tím, že se řekne jen výsledek šetření o kterém se však bude hlasovat. Klíč ke složení komise určuje vláda, tudíž si snadno dosadí potřebné spřízněné osoby v takovém počtu, aby ji hlasování komise o výsledku vyšlo tak jak potřebuje. Za zahraničí (za ČR) tam má dokonce být Šabatová. Nevím jestli ji na Slovensku znáte, je to zrůda, která pomáhala členům pedofilní sadistické skupiny v kauze Kuřim, kde mj. probíhalo i vyřezávání masa z hýždě dítěte. A proč zrovna ona? No asi nebude náhoda, že je oceněná americkým velvyslanectvím.

Kdyby neexistovala žádná další pochybnost, tak jen toto jmenování nejpochybnější z nejpochybnějších tj. Šabatové do vyšetřovací komise mě přesvědčí (a už přesvědčený jsem), že se jednalo o vraždu, kterou chce vaše vláda zakrýt.

lží současná vláda a dokonce zastrašuje, přestože rodina souhlasí se zveřejněním lékařské zprávy, toho, kdo ji vynesl (oni ji rodině nepředali).

Klamstvo c.2. Napriek povodnym vyjadreniam jeho syna na FB, ze problem s lekarskou spravou nebudu robit jeho manzelka napriek ziadosti ministerstva spravodlivosti odmietla dat suhlas na jej zverejnenie.

zdroj?

kde Lučanský se měl i pohádat s tím, kdo to vyšetřoval

Klamstvo c.3. Lucansky sa nepohadal s nikym, akurat po vysetreni pripadu a vzneseni obvinenia rozpustil (pre mna logicky) vysetrovaci tim. Par mesiacov dozadu poslal cez media odkaz, kde si to vysvetloval dodatocne s Juhasom. ktory povazoval rozpustenie timu za chybu. Toto sa udialo davno po vyneseni rozsudku a len par mesiacov pred jeho mrtou.

Ok, tady jsem byl nepřesný. Každopádně tam probíhal spor ohledně toho vyšetřování, což nic nemění na meritu věci, že měl jiný názor a mohl být něčemu na stopě, co se nelíbilo vládě.

Zvysok su uz len bluznenia, kde je hlavnym bluzniacim motivom pre teba Soros.

Sleduju Sorose delší dobu, je velmi aktivní a nejde o žádné blouznění. Z četných souvislostí pak vyplývá, že Soros je nastrčenou figurou CIA pro vlivové operace po celém světě. Také v ČR jeho finance míří na ovlivňování veřejného mínění a voleb. A nejen v ČR, podobné problémy s ním mají po různě po světě. A právě americká stopa se táhne celým případem, ona Ficova vláda dlouhodobě nebyla USA po chuti v mnoha věcech jako 2 příklady: Slovensko např. neuznalo Kosovo nebo uprchlické krize (která je vyvolána americkou politikou - start arabské jaro, rozvrtání blízkého východu, podpora rebelů v Sýrii..).

Kuciak pisal zasadne o preslapoch byvalej vlady, takze tazko by nanho mohla mat tazke srdce ta sucasna.

Znovu si přečti, co jsem napsal. Já říkám, že posloužil jako záminka pro sundání vlády. Že ho mohli zabít proto oni. Obětovat. Ne, že jim škodil psaním.

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat