Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Tak nam zabili prezidenta...byvaleho...policajneho

Mam rad ludi, co nieco poculi, v hlave sa im to prekrutilo a potom su z toho zmagoreni a fantaziruju.

enže zatímco SMĚR chce všechny informace z jeho smrti prošetřit a zveřejnit

Klamstvo c.1. Smer chce vysetrit jeho smrt (klasicke nahananie politickych bodov), nie jeho potencionalne trestne ciny, pretoze tie sa udiali za ich vlady a bol to ich nominant. Jeho smrtou bolo trestne stihanie zastavane a nic sa uz vysetrovat nebude.

lží současná vláda a dokonce zastrašuje, přestože rodina souhlasí se zveřejněním lékařské zprávy, toho, kdo ji vynesl (oni ji rodině nepředali).

Klamstvo c.2. Napriek povodnym vyjadreniam jeho syna na FB, ze problem s lekarskou spravou nebudu robit jeho manzelka napriek ziadosti ministerstva spravodlivosti odmietla dat suhlas na jej zverejnenie.

kde Lučanský se měl i pohádat s tím, kdo to vyšetřoval

Klamstvo c.3. Lucansky sa nepohadal s nikym, akurat po vysetreni pripadu a vzneseni obvinenia rozpustil (pre mna logicky) vysetrovaci tim. Par mesiacov dozadu poslal cez media odkaz, kde si to vysvetloval dodatocne s Juhasom. ktory povazoval rozpustenie timu za chybu. Toto sa udialo davno po vyneseni rozsudku a len par mesiacov pred jeho mrtou.

Zvysok su uz len bluznenia, kde je hlavnym bluzniacim motivom pre teba Soros.
Kuciak pisal zasadne o preslapoch byvalej vlady, takze tazko by nanho mohla mat tazke srdce ta sucasna. Lucansky ako prezident policajneho zboru nebol na stope nicomu, nemal by sa ani ako dostat.
Tys u jeho vlastne slova.

Nikdy som mu ani raz nezasiahol do vyšetrovania. Po prvé, ako prezident som na to nemal zákonné oprávnenie, po druhé nikdy som to predtým nerobil. Ak by k tomu z mojej strany došlo, určite by sa to dostalo do médií a bol by som podrobený verejnému lynču. Všetci dobre viete, že mojim krédom po nástupe do funkcie bolo objasnenie tohto ohavného trestného činu."

Viem, ze si videl na fotke Sorosa a je to pre teba tazke, ale skus trosku popremyslat, overit si fakty predtym nez nieco vypustit a pripadne sa 2-3x po sebe zhlboka nadychnut.

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat