Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Tak nam zabili prezidenta...byvaleho...policajneho

Ja som tiez rad, ze ty si hlupy a ja chytry. A som rad, ze vies, ze na tomto fore funguje cenzura. A je mi strasne luto ako tym trpis.
ALe aj ty sa mozes stat chytrym.
Napriklad ak sa spytas sam seba na motiv, prevedenie a nasledky a logicky si vsetko zdvodonis preco niekto zosnoval tuto vrazdu podla teba.

Dále vysvětli, že vdova při jeho návštěvě v nemocnici neviděla žádné hematomy či rýhu na jeho krku.

A skus si napriklad nieco nastudovat o vesani.
Mozno sa prekvapivo dozvies o tom, ze clovek ak je profesionalne vesany zomiera hned a nie na udusenie povrazom...ale na zlomenie vazu. Ano ak vies nieco o technikach dokazes sa zabit aj sam a to dokonca aj bez teplakovej supravy, pretoze si jednoducho zlomis vaz.
A ze si to ty tak jedno tajne info pustim...v minulosti sa stalo realne niekolko dokonanych samovrazd vo vazba, ci vazeni, kde si zlomil clovek vaz, techniku ti tu popisovat nebudem aj ked mne opisana bola. Myslim, ze aj t by si to dokazal keby chces.
Ak neveris tak na zaver bomba...citujes tu Lucanskeho manzelku, ktora nevidela na krku hematomy a sramy...citujes spravne az na to, ze ona sa tak vyjadrila takmer mesiac pred jeho smrtou, pretoze ide o vyjadrenie k prvej nehode, kde sa pisalo na zaciatku o pokuse o samovrazdu.

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat