Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Netflix The Midnight Sky

Ja raz neviem, George Clooney je moj oblubenec, keby som zena som do neho, ale ako reziser, ci producent uz ma zdaleka tam neoslnuje. Vzdy, ked vidim jeho meno pod filmom inde ako v hereckom ansabli tak viem, ze to bude nieco zvlastne.
Bohuzial sa to potvrdilo aj v pripade Midnight Sky, pretoze ak cakate nieco akcne, ci katastroficke asi sa toho nedockate a ide o klasicke psycho ako uz George predviedol napriklad pre mna v tazko stravitelnom Suburbicone.
[91987-midnightsky-jpg]
Zem konci, z arktickej (mozno antarktickej) zakladne evakuuju ludi, ale smrtelne chory George tam zostane dozit posledne dni svojho zivota.
Zivot na Zemi je pase a ako posledny prezivsi caka George na navrat vesmirnej misie, ktora bola kolonizovat mesiac Jupitera, abz im oznamil, ze sa uz nemaju kam vratit. Do toho mu robi spolocnost male dievcatko, ktore sa pri evakuacii stratilo mame, ale nie je tym, cim sa zda, zeby malo byt.
Ako som povedal George ako rejzo je pre mna tazko stravitelny, ja taketo psycho pribehy moc nemusim, takze za mna osobne 40%, na CSFD slabych 51%.

Předmět Autor Datum
Shodou okolností jsem ten film viděl před několika dny a docela se mi líbil (****). poslední
IQ37 30.12.2020 23:52
IQ37

Zpět do debat Přispět do debaty Nahoru