Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem je vlastneni nejnovejsiho iPhonu chlapácké? PART 2

Tak ja nechci presne definice, ale ani to zevseobecnovani neni tou spravnou cestou. Misto "iphone maji 2 typy lidi" se da porad napsat "nechapu, proc jsou nekteri majitele iphonu takovi mamlasove" :-)

Jinak k tomu dohledavani historie hovoru - ja jeho smysl sice taky az tak uplne nechapu, ale respektuju, ze to je tvuj pozadavek a ty vis, proc to chces, takze si musis najit pristroj, ktery v tomto bude vyhovovat.

Kazdopadne je nekdy opravdu dost pakarna, kdyz tvurce nejakeho at uz hardwaru nebo softwaru vi ze vsech nejlip, co potrebujes a nepotrebujes. Me timhle pravidelne irituje treba Facebook vsemi svymi "zlepsovaky". Nebo ted nedavno v praci jsme posilali ticket na podporu jednoho softwaru, ktery pouzivame, protoze se to chova jinak, nez ocekavame a chceme. Od vyvojaru jsme dostali odpoved, ze ostatni uzivatele to chteji takhle a ze neplanujou zadnou zmenu. Pritom pro nas je to absolutne nesmyslne a nelogicke chovani. No, jsem zvedava, co jim na to sef rekne, az se vrati z dovolene :-D

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat