Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem je vlastneni nejnovejsiho iPhonu chlapácké? PART 2

Rekl bych, ze se tady lidi hlavne navazeji do Semprona (a jemu podobnych), protoze si o to vylozene a vytrvale detinsky koleduje.

Ty mas sve rozumne duvody, proc potrebujes zrovna iPhone a s tim tu nikdo problemy nema. A necpes vsem ostatnim, ze jsou chudaci, ze breci zavisti, ze ten iPhone nemaji a tak tu s tebou zase nikdo problemy nema.

Fakt je, ze kolem iPhonu se najde asi vic lidi Sempronova typu (nebo aspon vsude hlasite rvou, ze iPhone je jedine a nejlepsi reseni pro kazdeho, bez ohledu na to, co potrebuje, protoze co je potreba se prece urcuje tak, ze to ma iPhone ... a furt dokola jak zasekly gramofon), nez lidi tvojeho typu, co maji rozumny duvod zrovna k teto volbe a pak to svadi ke generalizacim, kdy uz se u kazdeho jednoho Semprona nedefinuje, proc je s tim neustalym vnucovanim otravny, ale hodi se do pytle iOvce, protoze to je souhrne oznaceni prave pro takovehle Semprony.

Nikoli pro ty, co kupuji nejaka zarizeni kvuli nejakym specifickym pozadavkum a kdyz to zrovna padne na neco od Applu, tak to koupi stejne jako by to koupili, kdyby to byo od kohokoli jineho a nedelaji z toho extra zasluhu a stred sveta. (Coz je IMHO skupina, kam prave spadas naprilad ty. Jenze tuhle skupinu - logicky - neni zdaleka tolik slyset.)

Kdybychom se my dva sesli, tak si nejspis pokecame o ledascem a pokud by se svezla rec na telefony a pocitace, tak mi klidne ukazes nejake iPhonove vychytavky co ti vyhovujou a ja ti ukazu nejake netbookove triky, co vyhovujou zase me, navzajem si pochvalime, ze jsme kazdy nasli reseni na sve problemy, i kdyz se lisi a naopak si poslechli i neco zajimaveho mimo svou technologickou bublinu a pak prejdeme k dalsi zajimave polozce, treba o tom, jak pect chleba a proc mi porad praska, nebo neco o zpracovani kuze, nebo o cestovani nebo neco, co zase zajima tebe a o cem umis zajimave vypravet.

Kdybych se sesel se Sempronem, tak se nejspis posere z toho, ze si nesednu na zadek, protoze dokazal po vlastnich dojit do kramu a koupit nejnovejsi iPhone (coz zjevne povazuje za nejvetsi vec, kterou v zivote dokazal) a ze pro moje bezne zalezitosti jsou mnohem vyhodnejsi jine technologie. A ze mu klidne ten iPhone preju, ale rozhodne bych nemenil bez ohledu na cenu, protoze mam neco jineho co lip resi ty moje jine problemy. (Da se iPhonem lip michat testo nez poradnou vareckou? Pece lip, nez plynova trouba? :-D )

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat