Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem je vlastneni nejnovejsiho iPhonu chlapácké? PART 2

Obrovská výhoda Iphonu a applu obecně je, že výrobce hardware je i výrobce software . Je to ale jediná výhoda toho celého snobského výrobce. Ano Apple ví přesně jaké nároky a kombinace hardware ho čekají a namíru vyrobí operační systém, nemusí počítat s desítkami výrobců, jejich naladění, nároky atd...
jenže všechno ostatní uživatelsky je spíš naškodu . Ke všemu musí hledat alternativu...nic není stejné s konzumním světem, koncovky, programy, aplikace...všechno je jinak .

Android jako nejpoužívanější systém je na tom naopak . Prakticky všechno funguje se vším navzájem...ANO seká se, zamrzá, jsou aktualizace, ktereé dojebou to, co doteď fungovalo...čas od času to chce restart, někdy pomůže jen reset do továrního nastavení, ale v globálu je to dalekolevnější a pro obyčejné smrtelníky funkční systém.

Bohužel dnešní zkriplenej svět v čele s Jútuberama, influencerama a jinejma příživníkama nastavili, že kdo nemá nakousaný jablko je out a trapák...ať si to koupí, ať se tím chlubí, je to jejich boj, já na tom nevidím nic, za ty strašný peníze opravdu nenabízí nic luxusnějšího pro mne jako uživatele.

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat