Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem je vlastneni nejnovejsiho iPhonu chlapácké? PART 2

Zaruka je jen na par let - typicky tak 2-3 - a vsadil bych se, ze se nevztahuje na prirozene oporebeni baterky.

Ja ten svuj taky zatim nepotreboval sroubovat, ale baterie ma jen omezenou vydrz tak nejak z principu a kdyz uz to bylo potreba nabijet nekolikrat do tydne, tak jsem ji proste vymenil za novou.

( U netbooku to mam podobne, taky uz ma treti baterii a druhou klavesnici (a pomalu zraje pro treti), ale furt funguje dobre, dost rychle a co se tyce vybavy, tak jsem v rozumne cenove kategorii nenasel ekvivalent. )

Obecne mi prijde mi lepsi vymenit odchazejici baterii za zlomek ceny celeho zarizeni, nez vyhodit jinak plne funkcni zarizeni a kupovat nove, ktere neposkytuje nic uzitecneho navic (krome te nove baterky). Zvlast kdyz vymena baterky je trivialne jednoducha.

I kdybych to bral tak, ze ti ten iPhone s tou samou baterkou slouzi dodnes, tak vymena tech baterek me vysla urcite levneji, nez jakykoli iPhone.

PS. ten muj se taky nerozpada posunutim prstu, je nutno nejdriv stisknout tlacitko zamku a to je umistene tak, ze se to clovek nestiskne omylem - alespon me se to za ta leta pouzivani nestalo ani jednou a ze jsem ho nijak nesetril.

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat