Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem je vlastneni nejnovejsiho iPhonu chlapácké? PART 2

Zhodou okolností som si pred týždňom kupoval nového androida. Bol som celkom milo prekvapený, ako intuitívne šlo všetko nastaviť, väčšinou mám s novou technológiou čo sa týka intuitivity opačné skúsenosti. Samozrejme, niekto mi v tomto môže oponovať, ale oproti starému androidu (tuším verzia 5, teraz mám 10) sa mi to zdá dosť premakané. Nastavovanie mi hodiny netrvalo, to teda nie si veľký chlapák, keď ťa porazí aj telefón.

Samozrejme, aj mňa sere, že ma google chce na každom kroku sledovať, synchronizácia so všetkým je síce praktická (a ubere hodiny na nastavovaní), ale keď si chlapák nedovolíš mu všetko a je to celkom OK pre bežného uživateľa. Alebo si kúpiť Huawei bez googlu, ktorý je ale prakticky na nič...

Tá prémiovosť špičkovej technológie je možno aj troška na škodu, keď na rozobratie iFounu potrebuješ špeciálny prémiový iŠrobovák a displej musíš vyčistiť so špeciálnou iHandričkou, samozrejme všetko treba dokúpiť zvlášť za prémiovú cenu.... ups, veď iFoun sa nedá rozoberať vôbec a môžeš ho vymeniť rovno za nový.

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat