Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem je vlastneni nejnovejsiho iPhonu chlapácké? PART 2

Vidím, že tohle téma je pro tebe životně důležité. Zkusme se na to podívat z trochu jiné stránky.
Jako inteligentní jedinec víš, že titulek by měl obsahovat podstatu problému. Takže podstatou problému pro tebe je, zda je "vlastnění nejnovějšího iPhone chlapácké".

1. Co je to "chlapácké"? je to přídavné jméno od slova chlapák, chlap.
Chlap je u mne člověk (muž nebo žena), který se nebojí poprat s jakoukoliv překážkou, kterou před něj život postaví bez ohledu na životní nebo finanční situaci. Postaví se k tomu čelem, popere se s tím, jak to umí nejlépe aniž by ztratil důstojnost.

2. Udělá z tebe vlastnictví jakékoliv věci většího chlapa?
Na tohle se mohou názory rozcházet.
Vyzrálý jedinec ví, že chlapa z tebe vlastnictví jakékoliv věci neudělá. Jiného člověka neposuzuje podle oblečení, hodinek, auta, ale podle toho, jak se ten člověk chová.
Nevyzrálý jedinec posuzuje ostatní podle obalu - to je ale borec, ten má drahé auto/sako/hodinky. Na úspěšné jedince se pak nabalují další, kteří si myslí, že když se budou pohybovat v okolí takového jedince, tak jim to může přinést výhody. Pak se opičí, protože chtějí vypadat jako on. Chtějí být také úspěšní, ale neuvědomují si, že to není jen o věcech.

Udělá z tebe vlastnění nejnovějšího iPhone/nejdražšího auta/největší vrtačky na světě většího chlapáka? Na to si musíš odpovědět sám. Ale vzhledem k tomu, že k tomu potřebuješ ujištění od ostatních, tak mi to moc chlapácké nepřipadá.

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat