Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Protesty v Německu

Troška mimo témy, ale keď sa tu rieši Nemecko, narazil som dnes na tento zaujímavý článok a bola by škoda ho sem nedať.
https://dennikstandard.sk/6275/v-co-vlastne-veri-angela-merkelova/?fbclid=IwAR3ZpYWMMfo1cyM7pjSUXhp5I9zqFWSNWy4CZiWUTHM-IgmNswMbYuFHOb8

Pekný rozbor osobnosti Angely Merkelovej a jej politickej cesty. Za socíku verná dederonka, po znovuzjednotení konzervatívna kresťanská demokratka, ktorá odmietala multikulturalizmus a homosexuálne manželstvá, po 2015 multikulturalistka, v januári 2020 popieračka korony, v marci 2020 koronafašistka, má len šťastie, že nezažila roky 30. a 40., sama by veľmi oddane navrhovala lágre.
Ale napriek tomu stále populárna! Toto je asi najnebezpečnejší typ politika, horší, jak ideologický fundamentalista. Zvíjať na všetky strany sa vie jak had, podľa spoločenskej objednávky sa otočí mihnutím oka a ešte ju obdivujú za diplomatický prístup a vysoké IQ. Ale vlastne to nie je u úspešných politikov nič výnimočné, len tá Angie mi príde ako veľmi zaujímavá osoba a často sa ľudia z našich krajov pýtajú, o čo jej ide, čo vlastne svojou politikou sleduje. No jej ale nejde o nič, myslím, že nemá ani finančnú motiváciu, ide jej iba o pohldnú politickú cestičku, cieľ nemá žiadny.

A ešte varovanie na záver. Ten článok bol publikovaný na nejakom dezinformačnom webe, čiže nič, čo sa v ňom píše, nie je pravda, dokonca ani to, že existuje akási Angela Merkel :!:

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat

loading...