Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Co by se stalo?

Problém je, že výsledek testů je až za nějakou dobu (druhý den?), takže k ničemu. Teda skoro k ničemu. Ti pozitivní to klidně mohli předat dál, takže poté co by se první várka pozitivních postřílela, museli by se ti zbylí opět otestovat a takto to opakovat dokud by se nepřestali nacházet pozitivní lidé.
Jen si nedovedu představit logistické zajištění takové akce. Vzpomeňte na poměrně nedávné jarní objednávky roušek, jak premiér v jeden pátek sliboval, že do ČR míří 10 milionů roušek a že od pondělí je bude rozdávat. To bylo pak výmluv, nejdřív ho firma podvedla, pak mu je zabavili na hranicích, pak se potopila loď, spadlo letadlo nebo co si to ještě navymýšlel, ve výsledku roušky zajišťovalo město a dobrovolníci.
Druhá věc je, jak donutíte lidi ten test podstoupit. To je skoro stejná utopie jako donutit je volit (jo vyprávěl táta, jak v dávných dobách děda naháněl komisi s vidlema, když mu přišli připomenout, že ještě nedal hlas Straně).
Ve výsledku si myslím, že je to utopie, která by ani neměla reálný přínos (přínos by byl možná v několika ohniscích, ale mám pocit, že už dávno neni situace tak jednoduchá, jako v červenci, kdy to mělo pár horníků a dva obchodní cestující). Proto doufejme, že to firmy dodávající testy neprolobujou.

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat