Co by se stalo?
Pokud by se zakázala veškerá práce například na 14 dní aby se virus nemohl dále šířit, krachl by stát?
Pokud by se zakázala veškerá práce například na 14 dní aby se virus nemohl dále šířit, krachl by stát?
Předmět | Autor | Datum |
---|---|---|
Veškerou práci zakázat nemůžeš, musí jet kritická infrastruktura - elektrárny, rozvodny, zemědělství… Zdenál 22.10.2020 10:37 |
Zdenál | |
Údajně rozdíl mezi civilizací a barbarstvím jsou dvě hlavní jídla.
:-( Yarda 22.10.2020 11:19 |
Yarda | |
Pokud by se opravdu zastavil život tímto způsobem (zastavení věškeré práce), tak by stačilo klidně 2… ml1 22.10.2020 14:45 |
ml1 | |
Mrkni na seriál Revolution. Tam jen zmizela elektřina. L-Core 22.10.2020 16:19 |
L-Core | |
Ondřej Neff - TMA2.0, taky dobrý jirka44 23.10.2020 07:35 |
jirka44 | |
Když jsi připomněl Neffa, asi nejvíce se mi od něj líbí "Bílá hůl ráže 7,62". poslední L-Core 23.10.2020 08:02 |
L-Core | |
Povídají si Google, Facebook, Wikipedie, internet a elektřina.
Google říká: "Já všechny najdu!!!"
Fa… jirka44 22.10.2020 16:24 |
jirka44 | |
ne Dwane Dibbley 23.10.2020 05:48 |
Dwane Dibbley |
Zpět do debat Přispět do debaty Nahoru
Veškerou práci zakázat nemůžeš, musí jet kritická infrastruktura - elektrárny, rozvodny, zemědělství, výroba a prodej potravin, doprava, zdravotnictví, komunikační a informační systémy, banky, záchranná služba, ...
14 dní ke krachu státu nestačí, ale k výraznému poklesu HDP ano.
Údajně rozdíl mezi civilizací a barbarstvím jsou dvě hlavní jídla.
Pokud by se opravdu zastavil život tímto způsobem (zastavení věškeré práce), tak by stačilo klidně 24 hodin. Krachem státu by to asi neskončilo (jde o to, co si pod tím pojmem představit), ale byli bychom na tom hůř jak jeskynní lidé.
Mrkni na seriál Revolution. Tam jen zmizela elektřina.
Ondřej Neff - TMA2.0, taky dobrý
Když jsi připomněl Neffa, asi nejvíce se mi od něj líbí "Bílá hůl ráže 7,62".
Povídají si Google, Facebook, Wikipedie, internet a elektřina.
Google říká: "Já všechny najdu!!!"
Facebook: "Já všechny znám!!!"
Wikipedie: "Já všechno vím!!!"
Internet: "Kdyby nebylo mě, tak tu nejste!!!"
Elektřina: "Tak se všichni uklidníme..."
ne