Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Hromadne testovanie, vyborny napad, hrozne prevedenie?!

Tieto údaje o nepresnosti testov Matovič veľmi dobre poznal. Proti testovaniu sa vyslovila aj lekárska komora, že celoplošné testovanie nemá z lekárskeho hľadiska zmysel, pričom sa okrem iného odvolávali aj na tento výskum o nepresnosti. Náš kráľ Slnko ich označil za bludárov a šíriteľov hoaxov. Veď v príbalovom letáku sa písalo niečo iné.

Treba mu uznať, že sa mu akcia z logistického hľadiska podarila, aspoň som teda nezaznamenal, že by niekde boli vážne nedostatky. Hold keď mu ide o zakrytie nechutného kšeftu a znásilnenie celého národa, tak vie pracovať veľmi efektívne.

Slávi to ako svoj obrovský úspech, ale oslavuje iba to, že sa mu to podarilo previesť logisticky, to stále neznamená, že akcia mala zmysel. Nechať stáť ľudí niekoľko hodín vonku na zime s infekčnými ľuďmi je fakt geniálne, čo by sa len mohlo stať zlého...

Tupí ľudia na Slovensku sa tešia s ním, myslia si, že toto povedie k uvoľňovaniu opatrení. Richard Sulík píše, že testovanie je kľúčové pre otváranie prevádzok. Ja to ale nechápem, ako sme týmto testovaním porazili vírus, hlava mi to neberie. Ľudia im to fakt žerú, že už bude dobre. Ale keď sa otvoria prevádzky a zruší zákaz vychádzania, sme na tom úplne prirodzene rovnako ako predtým a môžeme sa zase zatvoriť, otestovať, potom otvoriť a potom zas zatvoriť a otestovať a potom..........a takto môžeme fungovať donekonečna. Čo je toto za stratégiu?

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat