Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Survivor (Kdo přežije)

Najdou se i tady fanoušci téhle reality-show?
Tohle je absolutně dokonalá show (samozřejmě se najdou i slabší sezóny) které je v základu už 20 let stejná. Tzn, že lidi se na opuštěném ostrově rozdělí do kmenů kteří soutěží v různých úkolech přičemž prohraný kmen někoho ze svých řad vyloučí a v určitém bodu se kmeny spojí a hraje se individuální hra a na konci porota složená z vypadnuvších hráčů (nejčastěji od spojení kmenů) zvolí vítěze a ten získá šek na 1 000 000 $.

Já tuhle show sleduji už cca 9 let a za tu dobu jsem si oblíbil spoustu hráčů/hráček, nicméně všichni mají jedno společné: Jsou to skvělí manipulátoři a stratégové. Ne každý z mých oblíbenců vyhrál, holt porota bývá často zahořklá, ale i přes to je úžasné sledovat jak se někdo vyzná v lidské mysli a skutečně ostatní ovládá jak mistr loutkář.

Survivor bych rozdělil na 2 části a to na sezóny od roku 2000-2010 (1-20) a 2010-2020 (21-40). Jednoznačně lepší sezóny jsou ty starší, v těch nových je už zbytečně moc velká spousta zvratů a všemožných skrytých výhod, ale i přes to je to pořád skvělý pořad který je bohužel díky koronaviru momentálně pozastaven.

[1000]

Příspěvek do debaty

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat