Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Je podle vás šetrnější k pokožce kostkové mýdlo nebo tekuté mýdlo?

Děti nemůžou za to, že jim podstrkují pod nos mobily, jídlo co způsobuje velkou hormonální nerovnováhu společně s vodou která obsahuje určité malé množství ženských hormonů z antikoncepcí kvůli tomu, že čističky to neuměj odfiltrovat, a ty líný idioti neuměj zvednout prdel z focení se na fb a dělat třeba bojovej sport aby to přebili na normálku. Celkově tajta doba za to prostě může 8-)

Pak to dopadá tak, že si zdravý jedinci začínaj plést kluka s holkou a myslej si, jak jsou cool "jiní" a musej to všude rozkříkovat. Celkově ta doba společně prostě přispívá k tomu, že jednou bude snad jedno neutrální pohlaví. Pobuřovat se že já jsem byl na vojně a oni jsou na mobilu je zbytečný, já bych teda vyschlej ko*ot bez svalů být nechtěl, holkám se to sice na první pohled líbí, ale pak zjistěj že debila co jí neumí dát ani sebevědomě pusu a udělat nějakou pořádnou práci nechtěj, a radši ho použijou jako emocionální tampon kterému vymluvej do hlavu díru o svých problémech.

Promluvil k vám odborník :)) :))

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat

loading...