Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Netflix Upgrade

Toto mi neodporucil syn, ale Netflix samotny a hoci som siel do toho po poslednych skusenostiach s obavami nakoniec som nebol sklamany.
[91094-upgradereview1200x630-jpg]
Mozno preto, ze ide o australsky a nie americky pocin. Napriek sviezemu zavanu sa vsak reziser a scenarista v jednej osobe neubranil tomu americkemu klise, kde si polovicku deja viete domysliet, pretoze je to uz pesnicka obohrata v tolkych filmoch predtym...
Vo co go?
Na zaciatku klise..nas bradaty hrdina sa rad vrta v technike a neznasa sucasnu (skor blizkobuducnu) pretechnizovanu dobu. Po havarii autonomneho auta sa na mieste nehody zahadne zjavi partia chlapikov a namiesto pomoci mu zastrelia manzelku (niekde pisu, ze priatelku, ale mal prsten, takze ja tvrdim, ze manzelku) a jeho zmrzacia umyselnym zasahom do miechy.
To vsetko je vam hned podozrive a ked pride za nim zakaznik, Elon Musk z alternativneho vesmiru je jasne, co sa bude diat dalsich par desiatok minut.
Okrem znovuchodenia nadobudne vdaka voperovanemu chipu zazrazcne schopnosti, takze cesta pomsty je vydlazdena...potialto je to vsetko jasne a spadli by sme do klise, keby nas na konci nezachranilo pomerne originalne rozuzlezlenie s neamerickym koncom.
Takze bacha, kto caka na sladky happyend tak ten sa v tomto pripade nekona...ale viac nebudem prezradzat.
Scifi s jemnym nadychom hororu...u mna 75%.
CSFD dokonca 81% a dnes ani velmi neprotestujem.

Jsou zobrazeny jen nové příspěvky. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
OK film, tom hardy z wishu hraje super, palec hore!
fallon 14.09.2020 16:14
fallon
Nejako som nepochopil tu narazku..akoze hlavnu ulohu hra nejaky lacnejsi klon Toma Hardyho;o)?
fleg 14.09.2020 16:18
fleg
ano poslední
fallon 14.09.2020 16:32
fallon

Zpět do debat Přispět do debaty Nahoru