Do práce nosím jocksy - Calvin Klein, barevné, L, A jinak boxerky Umbro, modré a červené, XL, bavlna
Boxerky HANES nebo Fruit of the Loom, bavlna, bílé
Slipy, boxerky - co dřív vytáhnu.
Seš trocha moc zvědavé, ogare.
Naostro se taky počítá jako spodní prádlo?
Jedine tehdy, kdyz nejakou vrstvu neco nosis jeste nad tim.
Po doma co nejvíce volné bavlněné trenýrky, jinak boxerky. V létě bambus, v zimě bavlna. Značka a barva nerozhoduje.
V létě bambus
To je jako co? Ad boxerky: moc to nemusím, visí mi v nich pytel. Preferuju slipy.
Bambusový vlákna, zkoušel jsem z toho ponožky. Nesaje, smrdí, zůstanu u bavlny. Boxerky jsou naopak takovej kompromis mezi klasickýma trenclama a slipama. V těch pytel neplancá.
tanga, v nich ti viset nebude.
To je ten pytel na pytel se šňůrou na splitování bobanů? Ne, díky, ani omylem.
Jak píše Prasak, bambusové vlákna, nehřejí tolik jako bavlna, proto jsou pro mě příjemnější v létě.
Dotaz byl adresován mužům. Nebinární a fluidní mají poradnu tady.
neboj, už sa blíži móda kedy budú po ulici hodiť ženské s penisom, teda muži, čo sa dali preoperovať na ženy a nechali si penis, ale hlavne cecky majú silikónové melóny aspoň 4-5, ovisnuté až pod brucho. Futanari IRL
lidl, boxerky, viacfarebne s obrazkami
100% bavlna. Značku a barvu neřeším.
Slipy, 100% bavlna, noname, barva nerozhoduje.
Do práce nosím jocksy - Calvin Klein, barevné, L,
A jinak boxerky Umbro, modré a červené, XL, bavlna
Boxerky HANES nebo Fruit of the Loom, bavlna, bílé
Slipy, boxerky - co dřív vytáhnu.
Seš trocha moc zvědavé, ogare.
Naostro se taky počítá jako spodní prádlo?
Jedine tehdy, kdyz nejakou vrstvu neco nosis jeste nad tim.
Po doma co nejvíce volné bavlněné trenýrky, jinak boxerky. V létě bambus, v zimě bavlna. Značka a barva nerozhoduje.
To je jako co? Ad boxerky: moc to nemusím, visí mi v nich pytel. Preferuju slipy.
Bambusový vlákna, zkoušel jsem z toho ponožky. Nesaje, smrdí, zůstanu u bavlny.
Boxerky jsou naopak takovej kompromis mezi klasickýma trenclama a slipama. V těch pytel neplancá.
tanga, v nich ti viset nebude.
To je ten pytel na pytel se šňůrou na splitování bobanů? Ne, díky, ani omylem.
Jak píše Prasak, bambusové vlákna, nehřejí tolik jako bavlna, proto jsou pro mě příjemnější v létě.
https://www.astratex.cz/panske-boxerky-lama-design-bambus/
Mě teď příjemně překvapily boxerky z mikrovlákna https://www.intimidea.cz/panske-boxerky/panske-bezesve-boxery-man-bile/ Aktuálně jsou asi mé nejoblíbenější v šuplíku.
Jasná volba misto-kalhotek-a-trenek-genderove-neutralni-spodni-pradlo
Dotaz byl adresován mužům. Nebinární a fluidní mají poradnu tady.
neboj, už sa blíži móda kedy budú po ulici hodiť ženské s penisom, teda muži, čo sa dali preoperovať na ženy a nechali si penis, ale hlavne cecky majú silikónové melóny aspoň 4-5, ovisnuté až pod brucho. Futanari IRL