Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Netflix Disenchantment

Dalsi tip od mojho dietata...a opat nesklamal.
Kto by nepoznal Simpsonovcov, ci Futuramu. Mat Groening sa rozhodol po sucasnych Simpsnov a v buducnosti sa odohravajucej Futurame siahnut po stredoveku. A nespravil zle.
[91001-disenchantment-2-jpg]
Zubata, ale inak sympaticka princezna je napriek veku profesionalna alkoholicka. Jej najlepsi kamos je Elfo, co nie je Elf lebo jeho otec sa v mladosti spustil s...s kym to sa nedozviete lebo umrie skor ako to povie. Dalsim kamosom je Luci, co je minikopia Lucifera je osobnym demonom princeznej, ktory je tak strasne zly az je vlastne charakterovo dobry a jeho ulohou je robit zle princeznej do coho sa zamota tak, az sa stane jej najlepsim kamosom.
Dalej tu mame otca princeznej, kral s vyraznou nadvahou, ktory sa zabava zhadzovanim poddanych do pakovych prepadlisk, na druhej strane vsak dokaze pobit bandu Orkov, ked je zrovna triezvy (dcera zdedila alkoholizmus po nom).
Polodementny nevlastny brat princeznej, ktoreho ma jej otec s druhou manzelkou, ktora nie je clovekom....vitajte vo svete paradoxov, v dalsom svete Mata Groeninga.
Proste same prekvapive postavicky.
Do toho skvele dialogy a v tomto pripade aj skvely CZ dabing, ktory som uprednostnil pre EN (ale ten tiez nie je zly, jednu cast som dal aj v EN).
Zatial 2 serie, ale tretia pride urcite. Uz sa tesim.
Za mna 75%, na CSFD 74%, takze vzacna zhoda.
Dal by som aj viacej, ale Simpsonovci, ci Futurama nasadili latku prilis vysoko.

Jsou zobrazeny jen nové příspěvky. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
To vypadá dobře. Sosnu a dám echo. poslední
mif 28.08.2020 18:13
mif

Zpět do debat Přispět do debaty Nahoru