Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Netflix Old guard

[90678-old-guard-jpg]
Momentalne uz par tyzdnov bojujem s nekonecnym Flashom, na ktoreho ma ukecal synator, takze nic ineho okrem toho nesledujem, ale toto mi padlo do oka ako No.1 in Slovakia, takze som si to pozrel a...
V skratke, neurazi, nepotesi. Taky klasicky komix.
Plusy su neokukani herci (az na Charlize Theron, mozno este Chiwetel Ejiofor), zaujimava pointa ako sa pozerat na nesmrtelnost, slusna vyprava, cesky dabing a....a to je tak asi vsetko.
O co vo filme ide?
Particka "nesmrtelnych" bojovnikov je nalakana do pasce, pretoze si isty mlady vyskumnik uzmyslel, ze na zaklade ich DNA, ktore poskytne hamiznemu majitelovi farmaceutickej firmy pomoze vyliecit ludstvo z jeho chorob (Boh ochranuj vesmir, ak by sa nieco taketo v buducnosti stalo).
Nesmrtelnost je fiktivna, pretoze borci sice ozivaju par sekund po zastreleni a rany sa im rychlo hoja, na druhej strane uz prisli o par ludi v minulosti, pretoze tuto schopnost nahle a necakane stracaju a zomieraju naozaj.
Napriek tomu ziju uz stovky rokov a ich velitelka dokoca tisice. To odhadujm len podla mytov, na ktore tam narazali, pretoze ako spravna zenska za cely film ani raz neodpovie konretne na otazku kolko ma v skutocnosti rokov.
Dobro nakoniec zvitazi nad zlom, a na zaver sa stane presne to, co som ocakaval uz od polovice filmu...priprava na uz ohlasene pokracovanie, ktoreho dej si vieme na zaklade konca domysliet.
Skoda. amici su proste obcas nechutne priehladni a akosik castokrat nevedia vymysliet zmysluplnu pointu.
Takmer zhoda s CSFD, tam 59% a ja davam...
60%
P.S. Precital som si na zaver par hodnoteni filmu a udrelo mi do oci, ze ludia chvalia Charlize za akcne sceny...ja naopak moc nie, pretoze patri k tym hercom, kde vidim ako sa tie sceny musela poctivo naucit a nadriet...iste typy hercov sa pohybuju v akcnych scenach ako ryba vo vode, ona medzi nich podla mna nepatri, na mna to posobi umelo.
Jo a este jedna vec...Charlize ma vo filme sice smrncovny sexy uces, ale na bojovnicku je maximalne neprakticky, vlasy jej padaju pri pohybe stale do oci, pretoze ich ma vpredu prilis dlhe, ale ano...som hnidopich, je to len film, ale proste toto mi udrelo do oci hne po par minutach.

loading...
Jsou zobrazeny jen nové příspěvky. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Charlize Theron je opravdu kočka a výborná herečka - nejvíc mě okouzlila ve filmu Hlava v oblacích.… nový
MachR55 13.07.2020 10:18
MachR55
Pokial chces dobry serial o "superhrdinoch" tak odporucam Umbrella academy, na konci jula bude druha… nový
Michal2 13.07.2020 22:14
Michal2
Uz mi to synator spominal, ale po tom ako dobojujem s Flashom si dam asi od serialov chvilu pokoj. E… poslední
fleg 13.07.2020 22:21
fleg

Zpět do debat Přispět do debaty Nahoru

loading...