Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Koronavir IV (politická selhání)

Tak jsem byl docela zvědav, jaká dnes vyhlásí opatření, když situace v republice se dost zhoršuje a je horší než u našich sousedů třeba v Německu, Rakousku, Slovensku, kde většinou platí povinné roušky ve veřejných vnitřních prostorách a MHD (v Rakousku, které má více jak 2x méně aktivních případů, určitě).

A ono nic. Až na hromadných akcích nad 100 lidí, čili obchody, nemocnice, zdravotní střediska obecně nic. Přitom minimálně ve zdravotnických zařízeních by to bylo velmi vhodné! Hot - čehý; když to porovnám s manévry v březnu, nestačím se divit.

Takže jsme se dnes s manželkou rozhodli, že pokud na nás stát s prominutím sere, budeme na to srát i my. Místo roušek (které jsme si v obchodech nebo u doktorů vždy nasazovali, i když se to už nemuselo) tohle: https://www.wparespirators.cz/

-----
Možná čekají, že to někteří lidi ocení ve volbách, ale aby se jim to nevymklo a nakonec nevymstilo. Tak mě to dnes naštvalo (protože náš okres patří mezi nejhorší v republice v počtu nové_případy/100.000_obyvatel/týden - a absolutně žádné omezení), že takovou bandu ignorantů bych teď volil snad jako úplně poslední možnost, daleko po KSČM a DSSS. Teď, co bude dřív: volby, kde antirouškaři ocení tenhle krok, nebo rapidní zhoršení epidemie a výrazné zpřísnění až lockdown, pokud se šíření vymkne kontrole.

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat