Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Koronavir IV (politická selhání)

Alkohol neni nic spatneho, naopak ja se pravidelne desinfikuju, abych nechytil koronavir. Samozrejme, kdyz se napiju, neridim. Ale jak rikam, je to o svobode, kdy se sam musis rozhodnout, abys nikoho jineho neposkodil a kdyz ano, musis nest nasledky. Svoboda je prave o tom delat si co chces, ale nenarusit svou sovobodou svobodu nekoho jineho, ktery si take muze delat co chce.

S rouskou nebo bez, nikoho nakazit nemuzes, pokud sam koronavir nemas. To je vcelku logicke, to pochopit muzes. A ted si vem, kdyby se zacaly delat skutecna protikoronavirova opatreni, aby prave ti, kteri koronavir chyti, nikoho nemohli dal nakazit. To by bylo co!

Ve chvili, kdy byl nekdy behem kvetna koronavir u nas temer vymycen a zustavalo jen par pripadu pod dohledem lekaru, tak mohly byt udelany takova protikoronavirova opatreni, ktera by zarucila, ze NIKDO venku na ulici mit koronavir nebude. Rousky jsou v tu chvili co? Rousky by byly zbytecne.

Jenze nebylo, Bures k nam pustil turisty, cesti turisti vycestovali do koronavirove ciziny. A NIKDO neprotestoval. Vsichni jsou s tim v pohode. A dva mesice na to zacinaji znovu vyhrozovat rouskama? To jsou magori a lidi jim to basti = jeste vetsi magori!

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat