Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Koronavir IV (politická selhání)

JaFi ockovanie bol problem davno pred Covidom. Pozri si epidemie zltaciek, osypok, sarlachu, ci inych chorob za posledne roky. Ty si nezachytil za posledne roky ziadne spravy o loklanych ohniskach v roznych statoch EU?
Antivaxerska komunita so svojimi pseudoargumentami bola silna davno pred Covidom. Ved sme to mali aj my na Sk v nasich pocernejsich osadach. Dovod? Srali na povinne ockovanie.
Covid im len nahral, aby sa posilnila a ako vzdy vyjadrujem sklamanie nad tym, ze aj inteligentni ludia radi podliehaju takymto modnym vlnam.
Pozri este donedavna kopec ludi tvrdilo a stale tvrdi, ze za vypustenim viru su USA a ze bol vypusteny zamerne. Kto najviac trpi momentalne virom? USA. Ekonomika v riti, Trumpove pomaly iste druhe obdobie sa trasie v zakladoch. Je jasne, ze je blbost predpokladat, ze to boli USA a ze to spravili umyselne s cielom destabilizovat svet. Destabilizovane su akurat tak USA momentalne.
Ty pises o ovladani ludi. Kym? Vladami? Nejakou uzkou skupinou, idealne sionistov?
Premyslaj. Ak by sme Covidom plasili ludi umyselne tak ano vznika panika, ekonomika sa prepada, zvysuju sa socialne nepokoje napriec celou EU(svetom). Co je nasledkom? Chaos. Ziadna vlada si nemoze byt ista svojou poziciou v tomto chaose, ziaden stat nie je stabilny, pretoze je zavisly od inych tak ja sa pytam komu by vyhovoval tento chaos, ktory sa neda riadit a tak nevieme predpokladat vysledok? Ako mozem tazit z chaosu, ked neviem, co sa stane zajtra a ci budem este pri moci, alebo ci sa k tej moci vobec dostanem?
Ja suhlasim s tebou, ze ohladom Covidu sa to trosku prehana s tou panikou, ale dovod nie je akesi spiknutie, dovod je ludska hlupost, strach z neznameho, zly odhad situacie, cize urcite nie umysel.
Covid panika ohrozuje cely svet, nielen USA, Cinu, ci Rusko alebo EU, a preto podla mna ziaden stat, ani uzka skupina ludi nemoze mat zaujem na tom tento chaos zivit umyselne. Nicili by tym samych seba, vystavovali by sa riziku.

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat