Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Petícia proti 5G a Anti5G USB klúče, lampy a pod.

1c. Pouzivat to zatim nemusis, dokonce si dovolim tvrdit, ze to vetsina lidi pouzivat nebude chtit, takze bud to pujde zakazat nebo nam to vnuti, pokud na tom bude mit nekdo mocny nejaky dalsi zajem. Neni teda lepsi zacit prostestovat rovnou, aby se to vubec nestavelo nez potom hledat hacky, jak to zakazat?

2d. TY mobil nechas doma, jenze vetsina lidi ten mobil potrebuje a doma ho nechat nemuze. Ja nechaval mobil doma behem koronaviru, aby nemohli sledovat kde se nachazim a vydrzel jsem to 14 dni. Pritom nejsem zadnej mobilni zavislak, ale stejne to i pro me byl peknej vopruz byt bez telefonu.

"uplyne jeste dlouha doba" - aby ses nedivil, jakmile 5G postavi, tak se nam ho budou snazit natlacit a vystavbu muzou, kdyz budou chtit mit treba do 5 let hotovou. Ted se to zda za dlouho, ale je to za chvili.

Jinak to tu Jan Fiala vypsal hezky, akorat bych k tomu dodal, ze kapacita bude vyssi, protoze 4G a 5G ma fungovat soucasne, neni to upgrade. Zatim neni vyuzita ani kapacita 4G, takze problem to je daleky. Samozrejme v navaznosti na to, ze odmitam svet veci, k uzitku mi to neni a nebude, nechci dalsi satelity na obezne draze, uz ted jich je tam tolik, ze kdyby jich tam byla polovina, tak by to bylo porad moc. Nechci decentralizaci a prenos pomoci okolnich zarizeni, zase mne to k nicemu neni. V podstate neco jako WiFree od UPC, kdy mel uzivatel poskytovat zaroven wifi jinym uzivatelum UPC v okoli. Nastesti to lidi nechteli a provozovatel to nakonec zrusil (konci to 31.8).
A co se tyka rychlosti, to fakt neni nas problem, momentalne projedu svuj mesicni datovy tarif plnou rychlosti za 15s. Fakt nepotrebuji, aby bylo neco rychlejsiho. ]:)

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat