Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Nikdy jsem o osn neměl valné mínění, ale..

Ta výzva platí jen pro angličtinu?
Ono také třeba o toho policistu nebo hasiče až tak nejde. Klidně by přece mohli mít třeba policeman a policewoman, pokud by o to policistky stály.

Já cítím, že cílem je něco jiného, salámovou metodou prosazovat zvrácené názory marginálního zlomku populace a vydávat je nejen jako naprosto normální, ale i žádoucí. Viz vymývání mozků už ve školkách (protože oni ví, že dospělé už nepředělají), přes bezpohlavní smajlíky (..kdyby se malýměkký raději věnoval opravám chyb než takovým hovadinám..), přes zákaz oslovování ladies and gentlemans v londýnském metru, až po nesmyslný newspeak pro pár pomatenců, kteří neví, co mají mezi nohama a bohužel to občas neví ani poté, co si to tam nechají přemontovat.

Co je špatného na husband/wife, boyfriend/girlfriend? Nakonec bude špatně i man/woman, father/mother a brother/sister. Zato shemale bude genderově superkorektní, all-in-one. Rodič jedna a rodič dvě také časem neobstojí, protože část rodičů nemá rodidla - možná bude vhodnější používat "to zploditelstvo" (zploditel/zploditelka asi ne, protože to je zase nekorektní vůči těm v procesu "předělávání se")

Nic proti LBGT BFLMPSVZ, či jak se všichni nazývají, nemám, ať si dělají co chtějí, je to naprosto jejich věc a nikomu do toho nic není. Ať si vztahy mezi sebou nazývají jakkoliv. Ale měnit kvůli nim slovník těch normálních/obyčejných mužů a žen, kterých je určitě velká většina?

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat