Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Je to dobrá investice.

A co maji mince spolecneho s burzou ?
- Mince nebiraji hodnotu roky.
- Stribro nema skoro zadnou cenu, zlato se kupuje z duvodu zachovani tvého dosavadniho bohatsvi, jelikoz kdyz i padne mena, cena zlata se stale drzi.
- O proti mincim, nemusis cekat roky a kazdy mesic si muzes vybirat mensi profit.

FLeg
Urcite bych ti doporucil pouzvat "trading scalping" (Forex).
Investovat spis do PEA, nevim jak se to jmenuje v Sk. Nabat se neco mensiho dat treba do Alcatel. Tak vis ze nedojdes o vse. (sakra v té dobe jsem mel vsechno vsadit na Google kdyz zacinal, tak jsem dnes mohl zalepit diru po bazenu co mi zustala :)

Na tyto uceli jsem si kdysi otevrel bakovni ucet u Bursorama, kde mi odpadl 5% prevod, nabizi i tak zvany autopilot, ma to své vyhody i nevyhody, nevyhody musis cekat skoro 3 roky nez shrabnes prvni vydelek, ale mas zaruku minimalniho 2% zisku (vic jak 12% jsem z toho nevytahl).

Nejvic jsem se zameroval na mining , uz pred nekolika roky, nejdrive na starych raspebrry, kterych jsem nakoupil desitky, pak to bylo PC a pak farma ve sklepe z 10 grafickych karet, v té dobe jsem se zajimal prave i o to, jak vyuzit cizi PC aby zbirali za tebe, ale to uz by bylo asi tvrde proti pravdilum poradny ..
Na Bitcoint jsem si udelal docela peknej balik (v té dobe Bitcoint nebyl tak znamy ), a slo to v podstate jen na horu a to docela rychle, bez vaznejsiho risku, ale dnes uz to neni to samé orechové, ale jsem rad ze jsem z toho v té dobe napumpoval co slo a v podstate 80% podilu jsem prodal, nebyly to miliony, ale bylo to hodne, proto kdo neco chce, musi proste zariskovat (staci mensi castky), neni problém investovat tak, aby kdyz uz nevydelas, tak ani neprodelas.
Penize nikomu nespadnou do klina jen tak, a bezny clovek ma co delat aby vubec uzivil rodinu a vysels penezama na konci mesice.

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat