Proč jsou tu ty nechutné reklamy?
Pokud je něco víc nechutného než je sex tak jsou to ty adnow reklamy, proč tu jsou když stačí Adsense?
Pokud je něco víc nechutného než je sex tak jsou to ty adnow reklamy, proč tu jsou když stačí Adsense?
Předmět | Autor | Datum |
---|---|---|
Nez dostanes pravdepodobne BAN, tak ti jen kratce napisu, ze tyty cilové reklamy se zobrazuji podle… HPET 03.05.2020 12:35 |
HPET | |
Já osobně nevidím důvod mu dávat BAN. Vždyť mu tolik lidí rádo odpovídá, vulgární není, tak proč? Od… Prasak 03.05.2020 13:06 |
Prasak | |
Ja zde BAN nerozdavam, a je mi to zcela jedno aspon tu neni dokola Coronavirus, jen uz nekde u jeho… HPET 03.05.2020 13:10 |
HPET | |
Tak už se mě nic nezobrazuje...sladký Adblock plus.... poslední jezekhifi 03.05.2020 20:35 |
jezekhifi |
Nez dostanes pravdepodobne BAN, tak ti jen kratce napisu, ze tyty cilové reklamy se zobrazuji podle toho, co sledujes a vyhledavas na internete.
Kbyby jsi hledal auto, tak se ti budou zobrazovat autobazary, kdyz spodni pradlo tak trenky..
Já osobně nevidím důvod mu dávat BAN. Vždyť mu tolik lidí rádo odpovídá, vulgární není, tak proč? Od toho jsou debaty.
Ja zde BAN nerozdavam, a je mi to zcela jedno aspon tu neni dokola Coronavirus, jen uz nekde u jeho 3-4 predeslého prispevku padlo jeste par takovych prispevku a bude to na BAN, nic vic, nic min. Aby mu ho nekdo dal nikde nepisu, je mi to jedno.
(a videl jsem tu bany za mnohem min, treba jen u zalechtani ega nekterych MOD, aha to bylo na Zivot, pardon beru zpet)
Tak už se mě nic nezobrazuje...sladký Adblock plus....