Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Jak to že nejaky človek dokaže zistit adresu druheho človeka kde byva

Kdyz jsem paril onlinovky, tak jsem byl schopnej si poskladat, kde kdo je - neveril bys, co toho na sebe nekteri vykecaj, zvlast kdyz je lehce popichnes - treba jeden typek byl z Mostu ("ta krava uz zas votravuje", "nojo, kdyz jsiji zalehnul oblibeny kout chliva, tak se nediv, ne nadarmo se o vasi vsi rika, ze je tto jeden buran vedle druhyho" "debile, prudi segra s matikou a Most neni zadna vesnice") - jo, takze ma jeste segru ve skole a bydli asi s rodici. Podle prihlaseni a odhlaseni ma celkem pevny rezim, az na ctvrtek, kdy se loguje az kolem desate vecer - cili nekam pravidelne chodi. A jednou rek, ze maj picerku dole v baraku a ze mu smrdi svetlikem a ma z toho jeste vetsi hlad - ale lognuty byl az do obvykle vecerky. Takze fakt zije u rodicu a nevydelava. Takze uz z toho staci obejit v Moste picerky, vyhodit tam ddomovni jistic a z logu zjistit, jestli v tu chvili vylagoval. Pak ve ctvrtek do ty picerky sednout a koukat, jakej kluk poleze ho toho baraku mezi 21:30 a 21:55, nejspis s velkou taskou a mas ho. Kouknes, kde se rozsviti okno, vis i byt. Podle jmena si dohledat, ze tam fakt zije prislusna rodina a mas prakticky jistotu. Pripadne mu vypnes jistic na chodbe.

Nemluve o tom, ze toho vykecal mnohem vic, takze bych hledal picerku kousek od benzinky, kde zrovna opravujou silnici a "vrtaj jak hovada".

Udelat si falesny profil je hracka, holka asi tak na stredni, hrala zenskou postavu, tak dostala spoustu veci zdarma a furt z ni nekdo pacil telefon, email, FB, schuzku, fotky a podobne - a cim vic v tomhle delala tajemnou, ale jinak se s ostatnima pratelila a byla i celkem schopna (lehce nad prumer gildy, ale zase ne extra moc), tim vic ctitelu mela - tak by nebyl problem mu zavolat na jeho telefon (jo ten ji dal sam), ze jsem na stopu, kamoska me vyhodila na benzince a ja ted nevim kudy na nadrazi, nebo jestli bych nemohla nekde prespat jednu noc. Pulku ty guildy bych takhle dostal primo na rande (kde by ji nenasel, ale kluk, co prileti pesky na benzinku a blbe tam ocumuje a nakonec jde sklesle pryc te domu dovede snadno, pokud uz to rovnou nerizne nejakym tmavym parkem, ze?)

A podobnym zpusobem se dalo vystalkovat i rada jinych veci - ze tamhleten zije v kanade a zrovna tam maji vanici jak hrom (kuk na meteomapu, a musi to byt v okoli jednoho ze dvou mest), jindy zas ze vcera byl blackout (aha, takze uz vim i presnou vesnici) ...
Tamhleten ma jachtu a zrovna kotvi v tomhle pristavu ... a par dalsich detailu casem sedi taky dobre ...

Staci poslouchat a clovek se dozvi postupne hodne dost a staci jen poslouchat (a ukladat logy). Pokud se k tomu prida trochu social inzenyringu, tak tim spis. A zbytek by pak slo pomoci kombinace provokacek a stare dobre detektivni prace ve stylu drsne skoly.

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat