Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Kdo nosi rousku, je priznivec Babise

Kdyz ti na barak spadne meteorit, tak budou stejne vsichni v prdeli a stat se to muze. Je to vsechno jen o pravdepodobnosti. Jaka je pravdepodobnost, ze vsichni ve firme dostanou chripku, jaka je pravdepodobnost, ze dostanou Covid a jaka je pravdepodobnost, ze na ne spadne meteorit, uhodi blesk nebo dojde k jakekoli jine nestastne udalosti.
Mohu se mylit, ale kdybych se mel v zivote vseho bat, tak bych se asi ani nenarodil, nejspis by se rodice bali mit dite. Nastesti ale jsou nebojacni, nebali se ditete a neboji se Covidu, na rousky "kaslou" taky. :-D (Ber to trochu jako nadsazku, Covidu se prirozene asi boji kazdy, ale ja stejne jako rodice a spousta dalsich lidi, tvrdime, ze rousky sireni nezabrani, protoze ta nemoc neni tak moc nakazliva, aby se sirila tak drasticky, ze by byly rousky nejaka zasadni pomoc v nesireni.)

Technicka:
Jak to delate praci s obedem? My mame v ramci oddeleni takovou zvlast mistnost, kde se da najist. Jinak je tam kuchynka se dvema stoly, kde by se dalo najist, ale vsichni by se tam rozhodne nevesli ani pri nekolikanasobnem vystridani. Ted s koronakrizi, kdy prisla vetsina lidi o moznost se dojit najist do nedaleke restaurace a jidelny, obedva vetsina lidi u sebe v kancelari. Nicmene malokdo je tam sam a tudiz stejne jdou na pulhodiny denne rousky dolu. Ze by nekdo vymyslel, jak jist pres rousku jsem zatim nezaznamenal.

Snad tu aspon nekdo pochopi, co chci rict, vase rousky jsou ve skutecnem realu stejne nepouzitelny nesmysl.

Uzavrel bych to tim, ze uvidime, kolik lidi tam onemocni. Ja furt verim, ze nikdo, ale budoucnost ukaze.

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat