Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Kdo nosi rousku, je priznivec Babise

O jednom z vedlejší dědiny vím (tedy znám akorát jméno a to, že byl převezen do nemocnice do Brna, dál už nic víc)

Hlavně, oni to neví i ti, kteří si covidem už třeba prošli. Mírně zvýšená teplota, pochrchlávání, nějaký ten sopel - za pár dní to třeba přešlo. U doktora nebyl, otestovat se také nedal (nemá to poblíž, nechce vypláznout 3 tisíce), tak si to může jen myslet.

Já někdy před měsícem pokašlával, pobolívalo mě v krku, trochu hůře se mi dýchalo (možná i důsledky mé tehdejší depky), zvýšenou teplotu jsem ale neměl. Tak měl jsem koroňáka nebo neměl? Pravděpodobně ne - ale mohu si myslet také že jo. Jenže v té době to v Česku teprve začínalo a já nikde moc netrajdám, ale někde v super-hyper v okresním městě, kde jsem to klidně chytit mohl. Manželku jsem ale nenakazil, respektive ta žádné příznaky neměla/nemá.

Jsem zvědav, jak dopadne to náhodné testování lidí, které teď plánují. Co se zjistí, kolik lidí o prodělané nemoci neví. Kéž by jich bylo hodně! Třeba ty pesimistické odhady o nízké promořenosti platit nebudou, https://www.novinky.cz/zahranicni/koronavirus/clanek/prymula-rousky-budeme-nosit-mesice-40320939

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat