Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Kdo nosi rousku, je priznivec Babise

Pochop laskave dve veci:

1. Ten virus se siri kapenkove, teda kdyz nekasles nebo neprskas (klidne pri mluveni) nemas jak nekoho nakazit. Stejne tak puvodni obavy dalkoveho sireni vzaly uz za sve a 2-3 m od prskajiciho nakazeneho staci.

2. Vetsina nakazenych je v uzavrenych spolecenstvich jako napriklad nemocnice a tedy sance na tve nakazeni venku neni velka. Urcite bych ale nadale nepovoloval masove akce, kde se sance na opetovny nastup viru zvysuje radove. Takze fobalova liga sorry ale nedohravat, nejdriv v srpnu dalsi rocnik jestli vubec. Podobne koncerty sorrac ale zari by to melo jistit. Kina s omezenim napriklad liche rady volne, v sudych objednoho, podobne divadla. I u hospod nejake rozumne omezeni na pocet hostu. V podstate nemam problem ani s likvidaci turistickeho byznysu, turisty k nam zatim nepoustet, aby to znovu nepritahli.

Postupne rozmelnovani omezeni tak jak ho pripravila vlada je ale brutalni a likviduje tento stat. Treba vznikne novy: (Velka Morava, Cechy a Morava, Rakousko-Uhersko, Ceskoslovensko, Bohmen und Mahren, CSSR, Ceska republika, Kralovstvi Agrofert)

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat