Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Kdo nosi rousku, je priznivec Babise

To jsi me pripomnel, ze jsem na vojne delal chemika, naucili me s dozimetrem plus nejaka teorie za 3 odpoledne a pak jsem pri cviceni chodil okolo a meril, abych to ostatnim chudakum co oblekali atombordel a masky trochu zpestril. :-D Proc chemik s dozimetrem do toho obleku nemusi zustalo nezodpovezeno a ja po odpovedi rozhodne nepatral. ;-)

Prestal jsem to nosit, mam ten satek jen na krku a natahnu to pres pusu a nos jen kdyz projizdi policajti, do MHD a v obchode. Nejsem navic sam, dneska na zastavce dokonce jedna holka poctive zabalena v rousce, kdyz videla, ze to nenosim, tak to stahla pryc taky. Akorat se snazim si treba pri cekani na bus od rouskoposranka odstoupnout ty 2-3 metry. Nechci delat lidem naschvaly a rozumim i tomu, ze lidi co koukaji cely den s vyvalenyma ocima do TV, ze maji strach. Je treba jim ale ukazat, ze maji obavy zbytecne. Jak mi to rekla mamka, jestli to chceme prestat nosit, musime se zacit starat sami, protoze Babisovi situace strachu vyhovuje a on rozhodne sam od sebe sundani rousek nenaridi, pokud ho k tomu nedonutime!

Pro ostatni: Jak ze to dopadla chytra karantena v Jihomoravskem kraji? Zjistili, ze mapa pohybu nakazenych udelat nejde, protoze vsichni nakazeni jsou bud v nemocnici nebo v domove senioru. A o tom to je. Lidi s Covid co s tim chodi po ulicich je minimum, pravdepodobnost ze do me uhodi blesk je vetsi nez ze chytim Covid.

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat