Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Proč je takové ticho po KLDR a Kim Čong-Unovi?

Ještě to opepřím ("spekulací" na Aeronetu):

A pokud se ptáte, kdo jako první přišel s touto informací, nebyla to Čína, ale byl to americký novinář George Webb, který dopátral, že Pacientem 0, který virus zatáhl do Číny, je americká vojačka Maatje Benassi, která ve Wuhanu na Světových vojenských hrách soutěžila v cyklistice [11]. Její manžel Benny Benassi je rovněž americký vojenský sportovec v rámci US Atmed Forces (SPAWAR) a v Holandsku byl oficiálně označen za tamního Pacienta 0, který kontraktoval nákazu od své manželky. Čína tudíž požaduje, aby americká armáda provedla testy Maatje Benassi a zveřejnila je, ovšem americká armáda to odmítá.
----
Nikdo z českých mainstreamových médií se dosud neobtěžoval informovat o tom, že pacientem 0 v Holandsku je manžel americké vojenské sportovkyně, která od 18. října 2019 ve Wuhanu závodila v cyklistice na 50 mil. Toto je naprosto jasné vodítko k tomu, odkud se Coronavirus z USA rozšířil a pokud by americká armáda oznámila i služební historii Maatje Benassi u americké armády, moc bychom za to nedali, že sloužila nebo pobývala vloni právě na vojenské základně Fort Detrick v Marylandu.

Celý článek: https://aeronet.cz/news/cina-ukazala-na-americkou-vojenskou-laborator-usamriid-ve-fort-detrick-v-marylandu-s-nejvyssim-stupnem-biologicke-ochrany-v-usa-na-stupni-bsl-4-jako-na-misto-odkud-unikl-prvni-kmen-coronaviru/

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat