Opening ceremony of 2019 Military World Games in Wuhan, China
Ti komunisti jsou fakt dobří. Celosvětové "military" a virus najednou. Kdo to má?
Ti komunisti jsou fakt dobří. Celosvětové "military" a virus najednou. Kdo to má?
Zpět do debat Přispět do debaty Nahoru
Jenze oni chteli jen ty vojenske hry, ten vir jim tam podstrcil urcite nejaky kapitalisticky podvratak! Mne jich je az skoro lito, tak dlouho a usilovne se snazit si vytvorit nejlepsi medialni obraz na svete, jaky byl mozny a pak plany zhati podelanej netopyr. To muselo pekne nasrat.
Já se přiznám, že v době předkoronavirové jsem o nějaké takové vojenské olympiádě neměl ani tušení.
Protoze u nas milujeme spis Tai-Wan a Tibet, tak nase media o podobne udalosti, ktere se ucastnili i cesti vojaci, radeji neinformovala.
https://en.wikipedia.org/wiki/2019_Military_World_Games
Take jsem do koronaviru nemel tuseni, az kdyz ten American z te jejich hygienicke organizace rekl, ze byli nakazeni USA vojaci ve Wuhanu, tak jsem teprve zacal patrat, jak je to mozny.
Edit: Je to proste sileny, 140 statu sveta usporada v Cine akci nemajici obdoby, pak prileti jeden netopyr a polozi svet i cele armady.
Mají tam netopýry - kabrňáky.
PS: Ten americký voják v Číně - to mě taky zarazilo a pak jsem to dohledal.
Kabrňáky.... já jsem utahaný z pole a četl jsem "karbanátky"
Teda ale z netopýrů nic moc, asi..
Jeden nikdy neví z čeho ztloustne.
Netopyr to jsou v podstate blany - kridla. Ta spotreba netopyru na karbanatky by asi byla uzasna. Ale kdyz to dobre propeces, tak tam zadnej koronavir nezustane, neni treba se toho bat.
Sežrat se dá všechno. Tohle je slavný michelinský kuchař, jedl jsem u něj, myši teda ne.
Nebo o tom nevíš...
Oni jsou různě velcí. Artibeus lituratus - 65 gr. a 9,5 cm. To je něco jako vylíhlé kuře.