Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Vzpomínání na počítače!

Prve kontakty salove pocitace v Piestanoch este na dierkove stitky, v tom case v pionierskom dome na programatorskom kruzku PMD 85 1/2, PP-01 a 06. Mali sme ZX Spectra su super hrami. skoda slabeho zvuku u nich. Ale mne sa snivalo aj o Manic minerovi z PMD, ked som ho prvy krat videl.
Bratranek mal sk klon Sprectra Didaktik M, v zavere dokonca s disketovou mechanikou, druhy mal Atari 800 pekny zvuk, ale slaba grafika(hry), druhy potom dokonca Amigu 500 a to uz bolo delo. Z tej som bol uchvateny, skvely vykon, grafika a muzika.
Prvy vlastny PC bolo K5 100MHz, pamat neviem, ale disk bol 1.2GB, pretoze 850MB sa uz nedali zohnat. Monitor bol tusim uz 17", ale nie som si tym isty. Parkrat som ho pokazil az som sa ho naucil opravovat sam a tam niekde sa zacala moja IT kariera.
Potom som mal Celerona tusim 300MHz, ktory siel vytocit na 433MHz.
Dalej si uz nepamatam, stratil som prehlad.
Momentalne pracuje na starsej i5-4590,, nb mam asi pol roka novy, takze tiez nejaka i5, ale je maly vyuzivam ho len na servis viacmenej.
Kedysi ma PC a nove veci fascinovali, pamatam si prvy notebook, ci mobil ako som sa na ne len uchvatene pozeral a obdivoval co vsetko dokazu a ked som sa ich dotkol tak som sa z toho tesil...blbe je, ze dnes ten pocit uz nemam pri nicom, pretoze uz mi rukami preslo tolko veci...uz zostali len spomienky.

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat