Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Vzpomínání na počítače!

Já se od školy k čemukoliv, co připomínalo počítač, nedostal 8-9 let. A když pak ano, byl jsem rád, že si dokážu rozchodit věci v DOSu, napsat nějaké batky a trochu se naučit v nějakých programech, jak jsem psal výše. To jsem se zároveň začal seznamovat s angličtinou, někdy v 32 letech...

Pořídil jsem si českého klona Norton Commandera (M602), tabulkový procesor C602, textový editor T602, dodnes to mám doma na 5,25" disketách. Dále dBASE IV a v tom jsem si udělal programy na účetnictví. Mzdy jsem dělal v C602. S příchodem Win 3.11 jsem přešel na windowsácké verze Software602. V roce 1998 jsem přešel na Office 97, za deset let na Office 2007. V tom mám dnes udělané vše, co pro podnikání (účto, daně, mzdy atd.) potřebuji. Akorát pro daňová přiznání používám externí-kupovanou aplikaci.

Dnes už pro mě učit se nějaké programovací jazyky nemá smysl. Co potřebuji, vždy nějak s pomocí hodných lidí dám dohromady. A už se mi také moc pracovat nechce, půjdu do předčasného důchodu (ale ještě něco dělat budu). Mám i jiné počítačové zájmy (třeba PC hry), na to také chci volný čas :)

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat