Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Vzpomínání na počítače!

Počítač sa mi rozbiť takýmto spôsobom ešte nepodarilo, okrem výnimky že u starého stoláku (ten krížený, čo má teraz dedko) sa mi podarilo "rozbiť case", teda ohnúť plechy, ale funguje, len má preliačinu na vrchu.
To skôr by som povedal že sa mi podarilo rozbiť 2 mobily (jeden som prisadl a ohnul sa tak moc že praskol, ako sklíčko nad displejom v poho, ale displej samotný rozjebaný, to bola S4, tam bol však problém že ten mobil sa už nejaký čas ohýnal ako želatina, a jeden hodne hodne dávno starý siemens tehla tlačítková padla do kanála, bo sa nejak uvolnila kvačka, lebo som mal na šnúrke kolem krku) a tablet sa mi ešte podarilo zničiť (spadol z nočného stolíka, pri posteli).

Väčšina mobilov skôr bola nahradená kvôli výkonu. U notebookov taky, až na výnimku N551JK, ktorý bol 2x v záruke a nakoniec aj tak zdochol.

Inač čo sa týka ohýbania telefónu, tak s tým sú dosť problémy, bo ako keby sa dohodli aj s výrobcami riflí/nohavíc. Mobily navrhnuté tak aby tlak vo vačku ich ohol, a vačok navrhnutý tak, aby vec v ňom sa ohla.

E: klamem, nie 2 mobily, 3 mobily, zabudol som na vysúvačku, čo mi na základke spadla (ten pád to ešte prežil) ale týpek čo sa hojdal predomňou na stoličke, tou stoličkou sa zjebal práve na ten mobil (to bolo tiež dávno). A ešte u jedného sa vyhygloval zadný krit, takže nedržal pokope, fungoval, ale vypadávala z neho baterka (taktiež hodne dávno, nepočítam ako zničený, lebo fungoval).

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat