Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Netflix Spectral

[89588-spectral-jpg]
Momentalne trosku ujizdim na scifi vlne kym ma to zase na isty cas neprejde a kedze serialov som mal dost rozhodol som sa pre film.
Film ma bohuzial len EN titulky, ale zvladli sme to nejako, takze dobra sprava je, ze viem zvladnut film s EN titulkami, v povodnom zneni este asi uplne nie...shame on me;o).
Dalsia dobra zprava je, ze film ma celkom bavil, aj ked zapletka je klise...spriatelena US armada riesi konflikt v Moldavsku a zrazu im zacnu umierat elitni vojaci usmrteni neznamou entitou. Armada si povola na pomoc vedca, to je klasika, musi tam oxidovat aj CIA v podobe nevyraznej zensiny, do toho drsni chlapci zo Seal 6 a Delta Force, ktory nechcu naseho vedatora prijat medzi seba (turistov neberieme), ale v konecnom dosledku tych duchov ich porazi prave on.
Z duchov sa nakoniec nevykluju mimozemstania, ani nadprirodzene bytosti, ci zbludile duse, ale cisto vedecka zalezitost...vo filme pomenovana ako Einsteinovo-Hicksova entita....alebo tak nejako....bola to blbost a hned mi to vyfucalo z hlavy a hladat vo filme opat sa mi nechce....navyse nemozem prezradza vsetko...aj tak som uz prezradil via ako bolo vhodne. Pan vedec to tam tak neurcito vysvetluje, kto chce docka sa.
Zaver je typicky v style MacGyvera...doniesli zbrane zo znicenej zakladne a vedec s univerzalnymi vojakmi za par hodin z nich ako z lega poskladal nove pulzne zbrane, ktore uz konecne mali byt ucinne.
Zahrana pride ako vzdy v poslednej sekunde, zblizenie s agentkou CIA vsak necakajte.
Bojove sceny na urovni, technika a efekty tiez ako sa na spravny US army film patri, co potesi, ze jazdili na tuningovanych nasich/vasich Tatrach (vyrobene v CZ, pouzivane SK armadou po uprave). To auto mi bolo hned podozrive a neskor som si to potvrdil, ze som sa nemylil.
Nebola to celkom blbost, ale nie som z toho filmu ani unesedny a 2x si ho uz nepozriem.
60%.
P.S. Vo filme nehral ziaden homosexual, ci lesba, general nebol cernoch a vsetci chlapci boli patricne zarasteni a drsni. +5%

loading...
Předmět Autor Datum
Pridam dotaz obecne k filmum: Videl uz nekdo na Netflixu nejaky opravdu dobry film z jejich produkce…
RedMaX 01.04.2020 20:24
RedMaX
No....nie je produkcia ako produkcia...napriklad tento film uz kupili ako hotove dielo a neobjednava… poslední
fleg 01.04.2020 21:10
fleg

Zpět do debat Přispět do debaty Nahoru

loading...