Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Netflix Better than us

Druhy je ako som spominal zenske obsadenie.

Opačně uprednostnuji ve filmech a seriálech radeji škaredné, nebo zcela obyčejné lidi, těch modelů a modelek už mám plné brejle a zpravidla se osazovali jen do béčkovych filmů aby se na ně někdo vůbec díval.

Nie je k sezrani? Aj v civile?

Ano, má velmi inteligentní postavu.

Pak filmy a seriali nevybírám vyloženě podle toho jak kdo vypadá, nemohu posoudit.
Kdybych chtěl okukovat ženy , koupím si Playboy. Osobně erotiku nesleduju a už vůbec né XXX filmy které byly zmíněny v jiném vlakne, nevidím v tom nějak smysl být čumílek co hledí na škaredné a zrkz na zrkz ošoustané sprostitutky když mam doma podstatně pohlednejší přítelkyni.
(Kdyz jsem v Amsterdamu videl ty profesionalky za vylohou, tak jsem misto vzruseni spis cilil nechut a premysel jak se za tu vylohu dostali, protoze zpravidla za tou usmevavou tvarickou se schovava velmi smutny pribeh) To uz je hezci Moulin Rouge a jeho "kabaré", ty kostymy jsou treba brtualni, je to takové vic pozitivni :p.

Jak jsem již jednou psal, dobrý obsah a nápad nepotřebuje krásné herečky s prifouklim poprsím a botoxem nebo holywoodské efkety na zeleném plátně, ale stačí pár obyčejných lidí v jedné mistnosti a může to byt lepší jak cokoliv jiného.

Pak každý má svůj vkus že jo. Každého zajímá něco jiného a každému se líbí něco jiného, a taky se tak podle toho při výběru také řídí.

CSFD 80% tak to tak spatné asi nebude a bude to mit své priznivce.

PS: Možná by jsi mohl založit nějaké vlákno alias : "Co děláte když nic neděláte "
Že by každý mohl napsat, co dělá když zrovna nic nedělá. Nápady, finty, vynalezy, rady a vylepšovaky.. behem domaciho vězení pred Corona :-)

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat