To je jasne, ale to nie je ani vtipne a dokonca si myslim, ze dotycny ani nema talent na taketo videa. Ak je to pokus kopirovat Naked Bananas tak nie moc podareny. A to podotykam, ze ani banani sa nie vzdy trafia do mojho vkusu a niektore videa su skor trapne, ale su to aspon "typci" na prvy pohlad. Tento chlapec sa len o to snazi a nejde mu to. Btw dufam, ze to nie je selfpromo;o).
čo je selfpromo?
Ze tu propagujes sam seba.
nepropagujem to niesom sa ja
niesom sa ja
Cože?
niesom to ja som myslel
To jsi ty?
Nesom to ja,kamoš mi poslal,už ma to prestava baviť to video...
Trapný.
Ani sa mi na to nechce klikať, už mi stačí vedieť že je to na Instagramu a už viem že je to trápna pičovina.
Lehce priblbly tlustoprd, jehoz jedina sance jak si vrznout je, ze se stane jutuberem, tak se snazi na forech nahnat shlednuti pro svoje retardovane pohopsavani pred kamerou doprovazene neforemne artikulavanym popisem onoho retardovaneho pohopsavani.
Funny to neni, je to sad.
Bingo.
Az tvuj komentar me zaujal natolik, abych na ten link v uvodnim postu vubec klikla Trefny.
ježiši to niesom ja,len kamo mi to poslal proste a musim povedat ze to už neni ani vtipne
Nie je.
Nie každemu sa to može pačit
To je jasne, ale to nie je ani vtipne a dokonca si myslim, ze dotycny ani nema talent na taketo videa.
Ak je to pokus kopirovat Naked Bananas tak nie moc podareny.
A to podotykam, ze ani banani sa nie vzdy trafia do mojho vkusu a niektore videa su skor trapne, ale su to aspon "typci" na prvy pohlad.
Tento chlapec sa len o to snazi a nejde mu to.
Btw dufam, ze to nie je selfpromo;o).
čo je selfpromo?
Ze tu propagujes sam seba.
nepropagujem to niesom sa ja
Cože?
niesom to ja som myslel
To jsi ty?
Nesom to ja,kamoš mi poslal,už ma to prestava baviť to video...
Trapný.
Ani sa mi na to nechce klikať, už mi stačí vedieť že je to na Instagramu a už viem že je to trápna pičovina.
Lehce priblbly tlustoprd, jehoz jedina sance jak si vrznout je, ze se stane jutuberem, tak se snazi na forech nahnat shlednuti pro svoje retardovane pohopsavani pred kamerou doprovazene neforemne artikulavanym popisem onoho retardovaneho pohopsavani.
Funny to neni, je to sad.
Bingo.
Az tvuj komentar me zaujal natolik, abych na ten link v uvodnim postu vubec klikla Trefny.
ježiši to niesom ja,len kamo mi to poslal proste a musim povedat ze to už neni ani vtipne
však som zmenil nazor