Na Veronu mi nesahaj...obcas ma kazdy slabsi den. Ale pobavilo.
Jako dobry no, ale kdyz se podivam na tu nasi skvadru v CR nejen vlada ale i treba co mame v Praze na magistratu, tak bych radsi prstem jinam neukazoval.
Liberální Praha si zvolila vrchol neoliberalni demokracie. Co chtěli to mají.
V Praze se zas rika, ze naplavenina nam zvolila Piraty.
Ve vysledku je to jedno, kdo za to muze.
Třeba se poučí ale moc bych tomu nevěřil. Praha byla vzdycky stat ve státě a chovala se jinak než zbytek republiky. Možná je to tím, že se tam ta smečka slezá.
Ceľkový počet členov je priamo úmerný počtu "ehmm" "mm" "ee" ktoré som vypustila z huby a to v pomere 1:3.
Btw to video musi byt stare, podla ludi v pozadi je to este v case, ked bola v OLANO a tam bolo naozaj tazke povedat kolko maju clenov.
Na Veronu mi nesahaj...obcas ma kazdy slabsi den.
Ale pobavilo.
Jako dobry no, ale kdyz se podivam na tu nasi skvadru v CR nejen vlada ale i treba co mame v Praze na magistratu, tak bych radsi prstem jinam neukazoval.
Liberální Praha si zvolila vrchol neoliberalni demokracie. Co chtěli to mají.
V Praze se zas rika, ze naplavenina nam zvolila Piraty.
Ve vysledku je to jedno, kdo za to muze.
Třeba se poučí ale moc bych tomu nevěřil. Praha byla vzdycky stat ve státě a chovala se jinak než zbytek republiky.
Možná je to tím, že se tam ta smečka slezá.
Ceľkový počet členov je priamo úmerný počtu "ehmm" "mm" "ee" ktoré som vypustila z huby a to v pomere 1:3.
Btw to video musi byt stare, podla ludi v pozadi je to este v case, ked bola v OLANO a tam bolo naozaj tazke povedat kolko maju clenov.
2018
Tady jsem diskutoval vyjádření jedné tiskové slepice na dotaz, jak její ouřad hodlá prošustrovat čtyřicet pět melounů:
http://www.ebastlirna.cz/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=45219