Thriller/(Horror) s prvkami SciFi/Fantasy
Zdravím, odporučili by ste mi nejaký Thriller/(Horror) s prvkami SciFi/Fantasy? Ideálne taký čo by som našiel na Netflixu, HBO GO alebo cztorrent.net.
Zdravím, odporučili by ste mi nejaký Thriller/(Horror) s prvkami SciFi/Fantasy? Ideálne taký čo by som našiel na Netflixu, HBO GO alebo cztorrent.net.
Předmět | Autor | Datum |
---|---|---|
Musi to byt film? fleg 23.03.2020 13:18 |
fleg | |
Film alebo prípadne aj seriál. Mlocik97-debaty 23.03.2020 13:18 |
Mlocik97-debaty | |
Tak si daj teda ten The Platform na Netflixe, ale to je skor psycho ako horor a mimozemstanov tam bu… fleg 23.03.2020 21:30 |
fleg | |
Altered Carbon mám už zhliadnuté, je to fakt skvelý seriál.
Ten Dark Mirror som nevidel, pozriem čo… Mlocik97-debaty 23.03.2020 22:44 |
Mlocik97-debaty | |
Pozri si aj ru kreslenu verziu ta je tiez dobra. fleg 25.03.2020 21:27 |
fleg | |
V příloze jsou seriály, co sleduju já (některé momentálně neběží, či skončily). Je to rozmanitý žánr… IQ37 23.03.2020 20:28 |
IQ37 | |
Thriller/(Horror) s prvkami SciFi/Fantasy
Myslím, že toto splňuje ty požadavky: The Invisible Man (… IQ37 25.03.2020 21:16 |
IQ37 | |
Dík Mlocik97-debaty 25.03.2020 22:48 |
Mlocik97-debaty | |
No vypadá to dobře jen jsem ho nenašel z CZ dabingem. Cat 1 25.03.2020 23:01 |
Cat 1 | |
Ono to ještě asi v češtině nebude. Já stejně raději filmy s titulky, než dabing. poslední IQ37 26.03.2020 00:01 |
IQ37 |
Zpět do debat Přispět do debaty Nahoru
Musi to byt film?
Film alebo prípadne aj seriál.
Tak si daj teda ten The Platform na Netflixe, ale to je skor psycho ako horor a mimozemstanov tam budes hladat marne.
Alebo si pozri Dark Mirror, ale pre mna bola polovicka casti odpad, to sa mi naozaj pacil viacej Love, death, robots, kde naopak k priemernym castim sekundovali nadpriemerne...hlavne ruska cast ako bojovali s netvormi cez druhu svetovu na Sibiri bola super..
Inak uz som to tu odporucal Altered Carbon bolo podla mna nadpriemerne.
Ak mas rad zombiovky tak V-Wars ma bavili viac ako korejsky Kingdom, aj ked druha seria je o stupen lepsia ako prva...aspon ma zacali bavit celkom suboje, dali do toho viacej stavy.
Mozno si este na nieco spomeniem, co som pozeral.
Altered Carbon mám už zhliadnuté, je to fakt skvelý seriál.
Ten Dark Mirror som nevidel, pozriem čo to je zač.
Pozri si aj ru kreslenu verziu ta je tiez dobra.
V příloze jsou seriály, co sleduju já (některé momentálně neběží, či skončily). Je to rozmanitý žánr.
Třeba narazíš na titul, který tě zaujme.
Myslím, že toto splňuje ty požadavky: The Invisible Man (2020).
Dík
No vypadá to dobře jen jsem ho nenašel z CZ dabingem.
Ono to ještě asi v češtině nebude. Já stejně raději filmy s titulky, než dabing.