No a jak si ten konec tedy pochopil ?
Ja jsem to pochopil tak, ze ten typek skoncil jak Don Quichot z té knihy ale kde se vzala ta holka ? V tom "vezeni" nebyl a nemel byt nikdo pod 16 let.
Pochopil jsem také, ze ti nahore hledali perfekci, a ti vezni nebo co to bylo jim chteli poslat ten zakusek jako zpravu (normalne vzdy dolu dojel prazdy stul, kdyby nechali ten zakusek, byla by to jako inperfekce a zpusob reklamace tak jako v restauraci), ale zvolili tu holku jako zpravu.
Kdyz pak ta holka jela nahoru, co to melo za pointu ? Chapou ze v knize Don Quichot je zminka "pouzij k vyhre to co jsi ubranil", to byl asi ten dort co dali té holce, ale ..
(pochopil bych, kdyby po té, kdyz dokazali nakrmit 333 pater coz dela po 2 lidech cislo 666 jako peklo vsechny ze se neco stane, ale nic se nestalo. Holka jela vytahem nahoru, konec filmu. Mozna ze slo jen o nejaky filozoficky konec, nebo jen poukazovali na dnesni socialni situaci, nevim, pripadne mi to trochu trtklé).
ze posolstvo nepotrebuje posla
To by neposilali tu holku nahoru. Takze podle tebe konec je ze " ze posolstvo nepotrebuje posla", a jeste me prirovnas k 11 letému diteti, no to jsi mi moc nepomohl priteli
Bude se tedy drzet prozatim mého konce a zaveru, ze ten hlavni hrdina skoncil jako Don Quichot a ze ta holka byla jen simbol a uzavreni, prolomeni toho socialniho (nebo nuritivniho) kruhu, ze i pres perfekci tech nahore se jim to misto prazdného nadobi jako vzdy vratlo neco zpet nahoru jako zprava.