Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Korona vs ekonomika - ta ozajstna katastrofa

JaFi doveruj, ale preveruj.
Neviem, kto je dotycny komentator a ake ma vzdelanie, ale minimalne na zaciatku dost keca a trepe.
Ku zvysku sa vyjadrit neviem, ohladom Nordstreamu nemam dostatok informacii.
Neviem preco vychadza z ICE cien, kde navyse uvadza zle ceny...staci sa ist pozriet na samotnu burzu. ICE je len jedna z mnohych burz a navyse ide o futures a tak to zdaleka nie je mainstream ako sa snazi autor naznacit.
Ceny plynu urcite neovplyvnil Nordstream, respektive ak ano len minoritne, pretoze cena plynu sa odvazda aj od inych faktorov a nie je to len otazka Rusko vs EU.
Ceny plynu stupaju dlhodobo, to nie je otazka poslednych mesicov, ale roka a pol a aj to len z dovodu, ze dosahovali sko historicke minima ako maxima...sme zdaleka pri hodnote 6k $ za historickym maximom, ktore bolo niekde na 12k.
Zima bola vselijaka, ale nazvat ju tuhou moze len niekto kto klame...snad si este pamatas poslednu zimu a jej teploty nie?
Pretoze ja ano a jazera sme mali pocas zimy zamrznute asi tyzden a pol, aby sa tam dalo bezpecne korculovat, co hodnotim ako vyrazne podpriemerenu zimu.
Ze nebolo moc snehu je uz normalne, ale ani tie teploty neboli nizke ako nam tvrdi clanok.
Proste klasicka zvedavca...anonymny komentator so pseudonymom, ktory nieco tvrdi len na zaklade svojich dojmov a fakty si prisposobi tak ako sa mu to hodilo.
Bte ten rozhovor viedol on sam so sebou?

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat