Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Korona vs ekonomika - ta ozajstna katastrofa

Vazne myslis, ze v Cine by sa nieco "rozmazalo"? Bud drzis hubu alebo si skoncil. Daj si len tak pre srandu vyhladat, Jack Ma is missing (zakladatel Alibaby). Vratil sa po par mesiacoch a uz ani nepomysli, ze by isiel nieco "rozmazavat".

O systematickom znasilnovani v tych taboroch sa pise napriklad tu: ujgurky-popsaly-svuj-zivot-v-cine-zazivaji-znasilnovani r~e847063c677f11eb9c800cc47ab5f122

"Jako příklady mučení AI zmínila elektrické šoky, bití, spánkovou deprivaci, zavěšování, vystavování velmi nízkým teplotám či poutání do železných židlí." citaj napriklad tu: 3325374-cina-se-podle-amnesty-international-dopousti-na-ujgurech-zlocinu-proti-lidskosti a tu je kopec clankov na danu temu 565139-ujgurove

Myslim, ze to moc zlahcujes. Akoby toto, co robi Cina, bol mensi zlocin len preto, ze ich rovno nevrazdia. To utrpenie je podla mna casto horsie, akoby im rovno vpalili gulku do hlavy. Je mi jasne, ze Ujgurovia su moslimovia, aj ze to nie su ziadni anjeli.

genocida naroda su u mna miliony.

- genocida je aj ked ti nasilne zakazu identifikovat sa so svojim narodom a cely narod vyhladia. Zavri oci a predstav si, ze si Ujgur v Cine. Ak prave nie si v prevychovnom tabore (=koncentrak s nutenou pracou a mucenim), tak nemas ziadne prava, si 24 hod. denne sledovany, nemozes ist mimo svojho okresu, nemozes sa ozenit/vydat s kym uznas za vhodne, univerzity su zrusene, knihy o tvojej historii spalene, deti ti odoberu aj za krivy pohlad. Doslova si novodoby otrok bez akychkolvek prav.

Taketo svinstvo ako robi Cina nerobia ani moslimski radikali - ti ta "iba" podrezu alebo odpalia bombou.

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat