Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Korona vs ekonomika - ta ozajstna katastrofa

Socialny kredit definiticne prekrutili v mediach, aj po 2 rokoch, ked o tom zacali pisat ide stale o lokalne mestske experimenty (niekde u zdokonca ukoncene), ktore su od seba nezavisle a maju svoje pravidla a prirovnavat pracovne prevychovne tabory ku koncentrakom mi prislo zcestne uz v minulosti a pride mi zcestne aj dnes.
Ano su zname pripady aj umrti v taboroch, ale podla popisov mnohych ocitych svedkov, ktori tam boli (nielen na "prevychovu", ale napriklad tam pracovali) slo vo vseobecnosti len o vymyvanie mozgov a drzanie problemovych osob pokope v ustrani az pokym ich nezlomia...urcite to nemalo nic spolocne s nejakou riadenou likvidaciou nepohodlnych osob...a toboz nie uz masovou.
Ano mozme sa bavit, ze psychicky teror a vymyvanie mozgov doktrinami je tiez mucenie, ale nenazyvajme to koncentrakmi...ja si koncentrak predstavujem trosku inak.
Len na zapade sa to podavalo chudaci Ujguri, zli Cinania a akosi sa zabudlo povedat nieco aj o vybuchoch bomb s desiatkami mrtvych, o atentatoch na miestnych politikov, ci utokoch na policajne stanice a pod.
Ako to uz vo svete byva svet nie je ciernobiely.
Dnes je moderne nadavat na Cinu, my nechapeme a nesuhlasime v Eurpe s mnohymi ich metodami (vratane mna), ale akoby povedal Cocik...ide o miestne kulturne specifika...oni zase nechapu v mnohom nas;o).

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat