Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Korona vs ekonomika - ta ozajstna katastrofa

Je aj nie je.
Vypadky su lokalne a tykaju sa par milionov ludi...pri 1.5mld populacii je to rovnaky problem ako ked u vas ma problem s elektrikou Beroun...cize lokalny a globalne nepodstatny.
Severovychod Ciny, pri hraniciach s Ruskom a Severnou Koreou patri k najzaostalejsim castiam Ciny...staci si pozriet nejake cestovatelske vlogy (ja sledujem Cocika a Pavla Dvoraka).
Navyse uz sa X-krat stalo ako maisntream ohladom Ciny zavadzal az ucelovo klamal (napriklad socialny kredit, ci koncentraky pre Ujgurov apod) a toto je velmi pravdepodobne podobny pripad.
Preco?
V kazdom clanku sa spomina len severovychod Ciny, sice niekde aj ine casti, ale tam nic konkretne popisane nebolo....aspon ja som nic na webe nenasiel....zdroje samozrejme uvadzane nie su.
Navyse ak by si si dal namahu a pozrel si zaznamy z kamier za posledne dni zo Sen-jang, ktory sa spomina v clankoch tak zistis, ze svietia celu noc...dokonca maju osvetlene domy, mosty, mrakodrapy vo velkom cinskom style...vsade kopa svetla.
Ja neviem ako ty, ale ja si predstavujem energeticku krizu trosku inak ako som videl na tych kamerach.
Takze zatial na energeticku krizu v Cine moc neverim, stale si myslim, ze maju uhlia dost, kedze uholnu elektriku postupne utlmovali a ked bude najhorsie tak ju zase zapnu.

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat