Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Korona vs ekonomika - ta ozajstna katastrofa

Nie podľa mňa, ale podľa oficiálnych štatistík. Rozklikni si túto stránku coronavirus-testing, nájdi si testy vykonané za deň a rozklikaj si jednotlivé krajiny na mapke. To budeš zírať, ako u väčšiny krajín graf denného nárastu prípadov takmer perfektne kopíruje krivku počtu vykonaných testov denne. Jediná výnimka sú teda tie UAE, čo je teda veľmi zvláštne, ty tu z toho robíš zlaté tela.

Nádherný príklad je trebárs aj to Španielsko.
[93662-spain-cases-png] [93663-spain-tests-png]

Neviem, či si sa ty vôbec niekedy unúval pozerať sa na počet vykonaných testov, zdá sa mi, že si to akosi vždy ignoroval a zrejme si si myslel, že počet denných prípadov sa vyhodnocuje na základe satelitného oskenovania celej planéty každý večer o deviatej hodine.

Ešte k môjmu výroku, že pandémia tu už nie je: No nie je, že je nejaká tisícina % populácie nakazená nejakým moribundusom neznamená žiadnu pandémiu. To je úplne smiešne. To by sme sa potom mali otestovať na všetky ostatné vírusy a patogénne baktérie a odhalili by sme, že sme od začiatku vekov vo viacnásobných permanentných pandémiach a jediné riešenie je plošný odstrel populácie.

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat