Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Korona vs ekonomika - ta ozajstna katastrofa

Pavle odvolavas sa na Listinu zakladnych prav a slobod...ta ti garantuje iste veci a je zakotvena aj vo vasej ustave a v prislusnych zakonoch. Vlada ma samozrejme moznosti tieto zakladen prava a slobody obmedzit na zaklade zakonov, co aj vyuzila. Takze co reklamujes?
Nebodaj naznacujes, ze to robit nemala, pretoze je lepsie nechat pobehovat ludi len tak po vonku nech si robia co chcu hlavne, aby neboli obmedzene ich prava a slobody? Alebo sa ti nepaci dlzka trvania vynimocneho stavu, zakazu vychadzania a pod?
Listina, ustava, zakony...to je vsetko jeden celok, ktory nejde proti sebe, takze ak spomenies listinu, spominas aj Ustavu a vase zakony...tolko k tomu preco som to spomenul.
Pavle je len otazka dni, kedy sa to cele zacne znovu. Aj po minuly rok Cesko pre mna z nepochopitelnych dovodov zaostavalo vo vyvoji za Slovenskom o cca 2 tyzdne. My mame dnes uz 1000 nakazenych denne. Vy 500. Kedze ste boli minul rok na 4x viac pred nami mate do par dni tak 4k denne prirastok a zacne sa to cele odznovu.
A to je len zaciatok, sleduj vyvoj u nas a budes vediet predpovedat ten vas.
Zase budeme zavreti, co ma neskutocne sere lebo kazdy den stretnem milion dezolatov, ktori stale nechapu, ze ten drbnuty virus tu je a nikam sa nechysta prec a oni mu svojim spravanim vyrazne dopomahaju.

Zapojím tu výše zmíněnou logiku: já nikde nepsal, že to souvisí s koronou.

Atd. atd. Psal jsem o tom, že svět se změnil a ta změna je v podstatě skoková. Nerozebíral jsem příčiny proč se tak stalo, ale že se tak stalo. Chtěls příklady změn, ty jsem uvedl.

Sme vo vlakne, kde preberame Covid, vyssie sa pise o case pred a po Covide a zmenach, ktore skokovo nastavaju pocas Covidu....takze to myslis vazne, ze sa ides obhajovat, ze si nikde nepisal o Covide, a preto sa ho tie tvoje poznamky netykaju?

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat