Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Korona vs ekonomika - ta ozajstna katastrofa

To, ze vlady vydavali amaterske vynosy v tom sa zhodneme.
To, ze nikto nebol na taketo nieco pripraveny v tom asi tiez.
Ale s cim sa nezhodneme je to, ze vies ovladat vystrasenych ludi.
Ludia nie su vystraseni, ludia su nespokojni.
Nespokojni ludia sa zgrupuju do davov, dav ovladat nevies, respektive sa ti vymkne z pod kontroly.
U nas boli v referende schvalene predcasne volby, zamietol to US, ale to neznamena, ze nebudu lebo koalici a sa hada na pitomostiach.
Takze nie...najlepsie sa ovladaju spokojni, lenivi ludia, tzv ovce, pretoze tie spravia vsetko co povies a pojdu za tebou kam ty povies.
Nespokojni ludia pojdu naopak proti tebe.
Pretoze vzdy pride nejaky Jezis, ktory im slubi zlate tela a raj a oni pojdu za nim...proti tebe. V historii sa to stalo uz velakrat.
Na Australiu upozornujes uz neviem p okolky krat...ja tam nic spatne nevidim, ani som nezahcytil nieco nad cim by som sa mal vzrusovat.
Pokial mas pocit, ze AU ide na to nejako moc prisne odporucam si pozriet dokumenty o praci australskych imigracnych uradov....zlati amici. Tie kontroly, nariadenia, rozne obmedzenia, co vsetko nemozes doviezt (vratane hotovosti) a to ako nemilosrdne obratia a poslu tam odkial si prisiel...ano to uz maju dlhe roky a mne sa to nepaci, ale je to ich krajina a ich pravidla a asi vedia preco to tam tak robia.

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat